លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap
លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន Siem Reap

លក់ ដីលំនៅដ្ឋាន
Siem Reap Svay Dankum

លេខកូដយោង LFS-265

320 m²

ស្នើរសុំបង្ហាញតម្លៃ

ដីលក់

ដីលក់ xxx ដុល្លារ តម្លៃលក់ផ្ដាច់មិនចរចា
Sale USD xxx net prices
land on street size 15 meter English below
រូបរាងដី ៩ ម៉ែត្រ X ៣១ ម៉ែត្រ
នៅលើដងផ្លូវ១៥ ម៉ែត្រ
សរុប៖ ៣២០ ការ៉េ / ប្លង់រឹង
ផ្លូវសាធារណៈ៖ ១៥ ម៉ែត្រ
ដីនេះបែរមុខទៅទិសខាងកើត
សេវាបង់ពន្ធនិងកាត់ឈ្មោះប្លង់រឹងជាបន្ទុករបស់អ្នកលក់
ប្រាក់កក់ 40% នៅសល់ 60% ចាំបង់ពេលកាត់ឈ្មោះរួច
មានអគ្គិសនីសាធារណៈនៅលើដងផ្លូវនៅស្រាប់
ស្ថិតនៅចម្ងាយ ៧០០ ម៉ែត្រពីផ្សារកន្ទ្រាក់
ប្រហែល ៤Km ពីឬទៅផ្សារចាស់
នៅប៉ែកខាងត្បូងនិងខាងលិចនៃផ្សារចាស់
ស្ថិតនៅក្នុងភូមិកន្ទ្រាក់សង្កាត់ស្វាយដង្គុំក្រុងសៀមរាប

Sale USD xxx Net prices
Land on street size 15 meter ID LFS-265
Land shape 9 meter X 31 meter
Total: 320sqm Hard title layout
public road : 15 meter
The land faces east.
Tax payment and title deed service is the responsibility of the seller
40% deposit, the remaining 60% to be paid when the name is transferred

Has public electric is along the road there
Situate 700 meter from Kantrock market
About 4Km from or to old market
Direction South and west of old market
At Kantrock village Sangkat Svaydangkum Siem Reap city

សង្ខេប

  • លេខយោង LFS-265
  • ក្រទ្បាផ្ទៃ 320 m²